ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Haydi; dans edelim, morallerimizi düzeltelim...

Haydi; dans edelim, morallerimizi düzeltelim...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Haydi; dans edelim, morallerimizi düzeltelim...

Karşıyaka Sanat Derneği, korona virüs nedeniyle sosyal yaşamı kısıtlanan ve morali bozulan Karşıyakalılar için yepyeni bir projeye imza atıyor: "Haydi gelin moralimizi dans ederek düzeltelim:.."

Haftada bir gün, açık havada yapılacak olan etkinlikte hem dans öğrenileceğini hem de bozulan morallerin bir parça olsun düzeleceğine inandıklarını belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, "İlk etapta mesafeli olan zeybek olmak üzere sirtaki, zeybetiko, çiftlerde eş olmak şartıyla Arjantin Tangosu dersleriyle başlayacağız. Çarşamba günleri yapılacak olan derslerimizde eğitimci olarak, bu işin uzmanı olarak kabul ettiğimiz, son derece tecrübeli ve şampiyonlukları bulunan Mehmet Danacı öğreticiliği üstlenecek. Kayıt olmak isteyenler 0 544 7351912 numaralı telefona müracaat edebilirler veya Karşıyaka Sanat Derneği merkezine gelerek kayıtlarını yaptırabilirler" dedi.
Başkan Erboy, çalışmaların çarşamba günleri saat 10.00 ile 21.00 arasında gençler, emekliler, çalışanlar ve çalışmayanlar, ev hanımları  olarak ayrı gruplar halinde yapılacağını ve kursa aynı anda katılanların sayısının da sağlık kuralları için belirlenenin üzerine çıkamayacağını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka şeytanın bacağını kırmak istiyor
Sonraki Haber Buca Belediyesi’nden pandemide gençlere moral sınavı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?