ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği'nden THM Korosu konserine çağrı...

Karşıyaka Sanat Derneği'nden THM Korosu konserine çağrı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği'nden THM Korosu konserine çağrı...

Karşıyaka Sanat Derneği 2020 yılının ilk konserini Türk Halk Müziği Korosu ile Çiğli'de verecek.

Karşıyaka'dan sonra Çiğlilileri de coşturacağız diyen Karşıyaka Sanat Derneği Koordinatörü Mustafa Orta, Karşıyaka ve Çiğlili müzikseverleri ücretsiz konsere davet etti.   
Çiğdem Eskici şefliğinde yeni oluşan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Halk Müziği Korosu'nun aynı zamanda 2020 yılının ilk konseri olacağını ve Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Kültür Merkezi'nde 13 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'de vereceklerini belirten Mustafa Orta, "Koromuzda her ilçemizden korist ve solistimiz var. Biz bu konserimizi Çiğli'ye Merhaba diyerek bu güzel ilçemizde yapma kararı verdik. 3 ay önce kurulan ve o günden bu yana aralıksızın çalışan koromuzun müzikseverlere güzel bir konser sunacaklarına eminiz. Giriş ücretsiz olup, salonumuz Çiğli İZBAN İstasyonu yanındaki Çiğli Belediye Binasının içinde. UIaşım da çok kolay herkesi bekliyoruz" dedi.  
   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü hayatını değiştirdi...
Sonraki Haber Karşıyaka’da 7’den 70’e tiyatro şöleni

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?