ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü hayatını değiştirdi...

Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü hayatını değiştirdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Müdürlüğü hayatını değiştirdi...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde e-KPSS kursuna katılan özel öğrenci Kayhan Yıldız başarılı oldu ve ataması da gerçekleşti.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünde, öğretmenler Cemile Ebru Eroğlu, Metin Denizer ve Şenol Pek tarafından verilen e-KPSS kursuna katılan ve kursu başarıyla tamamladıktan sonra devletre müracaat eden Kayhan Yıldız, aldığı başarılı eğitimden dolayı da ataması gerçekleşti.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'ne gelerek müdür Suat Korkmaz başta olmak üzere öğretmenlerine de teşekkür eden Kayhan Yıldız "Hayatımın dönüm noktası olan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde gördüğüm ilgiyi ve aldığım iyi eğitim sayesinde yaşamın değişti. Şimdi atamam da oldu. Çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle bana baba şefkatiyle yaklaşan ve tüm olanakları seferber eden müdürümüz Suat Korkmaz'a özdel teşekkür etmem gerekiyor" dedi.
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz da tüm öğrencilere gösterdikleri titizliği Kayhan'a da gösterdiklerini ifade ederek, "iyi eğitim alması sonucunda e-KPSS deki puanları onun atamasını gerçekleştirdi. Bizlerde en az onun ve ailesi kadar sevinçli ve mutluyuz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Metecan ve M'Baye All-Star'da
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği'nden THM Korosu konserine çağrı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?