ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği’ndan HEY sürprizi…

Karşıyaka Sanat Derneği’ndan HEY sürprizi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği’ndan HEY sürprizi…

Karşıyaka Sanat Derneği, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Karşıyaka Çocuk Korosu’ndan sonra HEY ile sahnelerde yine zirvede olacak…

Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, HEY'in ortak bir proje olduğunu ifade ederek, bu konuda şu açıklamayı yaptı:
“HEY (Hülya- Erol- Yıldıray) Müzik Grubu 3 kişiyle amatör olarak başlayan, daha sonra da birkaç takviye alarak derneğimiz bünyesine katılan İzmir’in en son kurulan ama en güçlü müzik grubu. Enteresan müzik yapıyorlar. Amaçları müzikseverlerle buluşmak, onlara ulaşmak ve sosyal projelere destek olmaya çalışmak. Grupta kimler mi var? Güzel sesi ve yorumu ile Kent Hastanesi Göz Hekimi Uzm. Dr. Hülya Deveci. Grubun solisti. TRT Sanatçısı, derneğimizin müzik yönetmeni Erol Gönüldaş. Galen Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Akbulut. Menemen İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Ardıl Erkol, Emekli Asker Mehmet Yüzügüleç. Ve Karşıyaka Çocuk Korosu şefi ve müzik direktörü Mehtap Gönüldaş. Grup 2 Aydır çalışmalarına devam ediyor.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kongre kulisleri yeniden hareketlendi
Sonraki Haber Başkan Tugay'a Konak'tan ağır misafirler...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?