ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da kongre kulisleri yeniden hareketlendi

Karşıyaka'da kongre kulisleri yeniden hareketlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da kongre kulisleri yeniden hareketlendi

Turgutluspor'a penaltı atışlarında yenilip 2.Lig'e dönüş hedefini üst üste ikinci kez ıskalayan Karşıyaka'da, kongre kulisleri yeniden hareketlendi.

Son 2.5 yıldır koltukta oturan Başkan Turgay Büyükkarcı'nın yeniden adaylığını açıkladığı, eski başkanlardan Cenk Karace'nin camiadan bir kesimin talebiyle adaylığa ikna edilmeye çalışıldığı Kaf-Kaf'ta Serdar Işıldar da adaylık için temaslarda bulunuyor. Kulüpte Mutlu Altuğ döneminde 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında basketbol şube başkanlığı yapan Işıldar, o dönem Turgay Büyükkarcı'nın şube başkanlığından alınmasıyla göreve gelmişti.
Ekibiyle birlikte şu an için gelişmeleri takip ettiklerini belirten Serdar Işıldar, "Henüz liste çıkarma kararı vermedik ama birçok kesimle temas halindeyiz. Ciddi bir talep var. Kulübün öncelikli sorunu futboldaki transfer yasağı. Bunun nasıl kalkabileceğini, futbola ciddi bir sponsor bulmayı konuşuyoruz. Mevcut yönetimin emeğini göz ardı etmeyiz, önlerini kesmeyi düşünmeyiz. İcraatlarını beğenen veya beğenmeyenler olabilir. Camiada fikir birliği olursa ihtiyaç durumunda adaylık için çıkarız. Bizim tek derdimiz kulüp için faydalı işler yapan insanların yönetimde olması. Daha önümüzde çok vakit var. O zamana kadar görüşmeler yaparak gelişmelere bakacağız" ifadelerini kullandı.
Karşıyaka'da koronavirüs pandemisi nedeniyle mayıs ayından ağustos ayına ertelenen seçimli olağan genel kurul, kasım ayında yapılacak. İçişleri Bakanlığı, salgın nedeniyle derneklerdeki kongreleri 31 Ekim 2020 tarihine kadar yeniden erteledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay: Prim 3 gün gecikti diye eleştirilmeye çok kırıldım
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği’ndan HEY sürprizi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?