ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği, TSM Korosu konserine hazırlanıyor

Karşıyaka Sanat Derneği, TSM Korosu konserine hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği, TSM Korosu konserine hazırlanıyor

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun, Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde 24 Nisan akşamı vereceği konserin hazırlıklarını Sende Gel Kültür Kafede sürüyor...

Ünü Avrupa'yı da aşan Kanun üstadı, Karşıyaka Sanat Derneği'nin sanat yönetmeni, koronun şefi TRT Sanatçısı Erol Gönüldaş'ın yönetiminde müthiş bir hazırlık yapmaya devam ettiklerini belirten başkan vekili Muhsin Gürmen ile genel koordinatör Mustafa Orta, çalışmaların çok iyi ilerlediğini belirttiler.
Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, derneğin şef Cihad İşci yönetimindeki Türk Halk Müziği korosunun tadına doyum olmayan konserinden sonra  çıtanın daha da yükseldiğini ifade etti.
Erboy şöyle dedi:
“Şimdi önümüzde Türk Sanat Müziği Koromuzun 24 Nisandaki konseri var. Onun ardından da haziran ayında müthiş bir projeyle Karşıyakalılar ve İzmirlilere sürprizimiz olacak. Karşıyaka’nın sanat şehri olması için elimizden gelenden fazlasını yapıyor ve Karşıyaka’da müziğin kalitesini arttırıyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar, babasını 5. yokluk yılında andı...
Sonraki Haber Asrın Müzik Hali alkışlandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?