ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Asrın Müzik Hali alkışlandı...

Asrın Müzik Hali alkışlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Asrın Müzik Hali alkışlandı...

Tiyatro sanatcısı Ali Beyat’ın yazıp yönettiği batık gazino patronu "Üç Kağıtcı Çakal Hamdi"nin son kozunu oynadığı ve tüm gazino personelini şöhretli sanatçılar olarak sahneye çıkardığı "Asrın Müzik Hali" büyük beğeni kazandı, şarkıcılar alkışlandı.

Tiyatro ile müziğin bir arada olduğu ‘Asrın Müzik Hali’ olarak isimlendirilen müzikal oyun Karşıuyaka Örnekköy Deniz Baykal Kültğür Merkezi'nde sahnelendi.
Müzeyyen Sunar, İbrahim Ballıses, Bülent Terssoy, Ferdi Tanbur, Sezen Paksu, Selda Sağcan, Zülfü Livanelli, Belkıs Pakhele, Tanju Kokak, Zira, Hülya Sümer, Nurhan Damcıkızı, Mustafa Küser, Sibel Cam, Erkin Moray, Suat Yayın, Adnan Canses,Gönül Çokkor, Muazzez Babacı, Ayla Dilmen, Kabariye, Ebru Künde ve Gönül Yanar ve Nokta ile Varil, patroniçe Güllü, tuvaletçi Ayriye tek tek sahneye çıkarak şarkı, türkü söyleyip oynadı.
Oyunda genellikle Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat ve Türk Halk Müziği koroları, SESAM, Ege Orman Vakfı, Çiğli Esnaf TSM Korolarının korist ve solistleri rol aldı, şarkı söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği, TSM Korosu konserine hazırlanıyor
Sonraki Haber Maç, MHP'lilerle Karşıyaka Çarşı'yı dolaştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?