ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka şampiyonluğu kutluyor...

Karşıyaka şampiyonluğu kutluyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka şampiyonluğu kutluyor...

TBL'de 2014-2015 sezonu şampiyonu olan Pınar Karşıyaka'yı Karşıyakalılar Havaalanında ve Çarşı'da bekliyor...

Şampiyonluğun ardından sokaklara çıkan Karşıyakalılar, sahil boyunca, cadde ve sokaklarda uzun konvoylar oluşturdu. Şampiyonluk şarkıları söyleyip, tezahüratlar yapan taraftarlar, takımlarının yeşil kırmızı bayraklarını dalgalandırarak ilçenin sokaklarını renklendirdi. Karşıyaka Çarşısı'nda toplanan kalabalık bir grup da meşaleler yaktı, sokak çalgıcılarının müziği eşliğinde dans etti. Taraftarlarının oluşturduğu araç konvoyları ilçede zaman zaman trafik yoğunluğuna sebep oldu.

Karşıyakalılar, şampiyonları Çarşı'da büyük coşkuyla kutlama yaparak bekliyor. Yüzlerce Karşıyakalı'da şampiyonları havaalanında karşılayacak. Pınar Karşıyaka kafilesi ve şampiyonluk kupası İstanbul'dan kalkan özel uçakla İzmir'e gelecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MVP ve Üçlüklerin Kralı Bobby Dixon
Sonraki Haber Karşıyaka sabaha kadar uyumadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?