ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka sabaha kadar uyumadı...

Karşıyaka sabaha kadar uyumadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka sabaha kadar uyumadı...

Türkiye Basketbol Ligi'nde rakibi Anadolu Efes'i final serisinde 4-1'le geçerek 28 yıl sonra şampiyon olan Pınar Karşıyaka için İzmir'de, sabahın ilk ışıklarına kadar kutlama yapıldı.

Karşıyakalı basketbolcular, salon çıkışında maçta 22 otobüs, onlarca araçla kendilerine destek vermeye gelen taraftarlarıyla konvoy oluşturdu. Yeşil-kırmızılı kafileyi taşıyan otobüs, önce Kaf-Kaf'ın kardeş kulübü Karagümrük'e uğradı. Karagümrüklüler, Karşıyakalı basketbolcu ve taraftarları meşalelerle karşıladı.

Pınar Karşıyaka, özel uçakla saat 01.30'da İzmir'e hareket etti. Kaf-Kaf'ı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda binlerce taraftar yine meşalelerle karşıladı. Yüzlerce araçlık konvoyla Karşıyaka Çarşı'ya hareket eden kafile, Alaybey'de üstü açık otobüse geçti.

Karşıyakalılar, Çarşı'ya ulaştıklarında coşku doruğa ulaştı. Kaf-Kaf'a potada 3 yılda Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve ligde şampiyonluk kazandıran Antrenör Ufuk Sarıca ile final serinin en değerli oyuncusu seçilen guard Bobby Dixon, taraftarlarla birlikte şampanya patlattı. Havai fişek gösterileri geceyi aydınlatırken, yeşil-kırmızılı basketbolcular, günün ilk ışıklarını Çarşı'dan ayrılabildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka şampiyonluğu kutluyor...
Sonraki Haber ''O gece Bu gece...''ydi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?