ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka Rotary Kulübü'nden "Karşıyaka’nın Filizleri"ne ödül...

Karşıyaka Rotary Kulübü'nden "Karşıyaka’nın Filizleri"ne ödül...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary Kulübü'nden

Karşıyaka Rotary Kulübü, Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan “Karşıyaka’nın Filizleri’ni Geleceğe Taşıyoruz- Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz” projesinin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu belirterek, projeyi hayata geçiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a Meslek Hizmet Ödülü verdi.

Kaya Prestij Otel’de gerçekleşen törene, Başkan Akpınar, Karşıyaka Belediye eski Başkanı ve Bosna- Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak ile Karşıyaka Rotary Kulübü üyeleri katıldı.
Törende konuşan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Benim için çok önemli ve anlamlı bir ödül. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Sizlerle güçleneceğiz ve daha güzel hizmetleri birlikte üreteceğiz. Amacımız, projemizi diğer il ve ilçelere yaymak, toplumsal dayanışma ile her yerde bir filiz okutabilmektir. Projemiz kısa sürede ülke gündemine yayıldı. Farklı illerden çok önemli ilçelerin belediye başkanları da beni arayarak projeyi uygulamak istediklerini söyledi. Demek ki doğru yoldayız. Bu, sadece benim ya da belediyenin değil, Karşıyaka halkının başarısıdır. Çünkü geleceğine ve filizlere sahip çıkan o halktır. Biz sadece koordinasyonu sağladık. Bu dayanışma ve örgütlenme başarısını gösterebilmemiz en büyük başarıdır” dedi.
Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Avukat Barış Kaşka da “Karşıyaka’nın Filizleri’ni Geleceğe Taşıyoruz- Her Apartmanda Bir Öğrenci Okutuyoruz” projesinin, sadece İzmir değil, Türkiye açısından önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu söyledi. Kaşka, “Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdiğiniz için çok mutluyuz. Sizinle ve belediyenizle gurur duyuyoruz. Siyasetin üzerindeki kötü imajı böylesi güzel projeyle aştınız ve algıyı pozitife döndürdünüz. Projenin İzmir ve diğer illerdeki belediyelerce örnek alınmasını diliyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber İzmir'de taraftarlar tek yürek meydanda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?