ANA SAYFA > SPOR > İzmir'de taraftarlar tek yürek meydanda...

İzmir'de taraftarlar tek yürek meydanda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de taraftarlar tek yürek meydanda...

İzmir Atatürk Stadı ve Alsancak Stadının tadilat ve maç oynamaya müsait olmaması gerekçesi ile sezon başından beri maçlarını kilometrelerce uzak yerlerde oynamak zorunda kalan İzmir takımlarının taraftarları 15 Kasım günü stadları için yürüyecek.

AK Parti döneminde Türkiye'nin başka şehirlerine stad yapılırken 6 köklü takımının olmasına rağmen ve köklü bir futbol kültürünün olmasına rağmen İzmir'e stad yapılmamasını protesto eden taraftarlar, 10 yıldır İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde bulunan CHP yönetimini de eleştiriyor.

CUMHURİYET MEYDANI'NDA EYLEM
Son olarak Göztepe'nin kendi sahasında oynaması gereken maçı Sakarya'da oynaması sonrası bir araya gelen taraftarlar, İzmir Tribün Emekçileri adına ortak bir basın açıklaması yaptı. Taraftarlar yaptıkları açıklamada İzmir'lileri takımlarına destek olmaya çağırdılar. Açıklamada "Renklerin kardeşliği adına, tribün emekçileri adına, kendi şehrimizde misafir olmamak adına her İzmir vatandaşını ve bağlı oldukları kulüp sevdalılarını davet ediyoruz" diyen taraftarlar 15 Kasım Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda toplanmaya çağırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Rotary Kulübü'nden "Karşıyaka’nın Filizleri"ne ödül...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Rusya'dan dönemiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?