ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotary Kulübü'nden ''İletişimin Doğruları'' semineri

Karşıyaka Rotary Kulübü'nden ''İletişimin Doğruları'' semineri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotary Kulübü'nden ''İletişimin Doğruları'' semineri

Karşıyaka Rotary Kulübü, 38. Kuruluş yıldönümünde 6.Grup Kulüpleri ile organize ettiği “İletişimin Doğruları” semineri düzenledi.

Panelin moderatörlüğünü üstlenen 2440. Bölge Kurumsal İletişim Ana Komite Başkanı Gaye Berköz, 116 yıllık uluslararası bir kurum olan Rotary’nin “Kendinden Önce Hizmet” felsefesi ile çalışan, Türkiye’de coğrafi olarak üç bölgede, etkin projelerle topluma hizmet verdiğini söyledi.

Türkiye’de sosyal medya platfomlarında YouTube’ın Google’dan sonra en çok ziyaret edilen site olduğunu belirten Berköz, “Instagram, whatsaap ve Facebook YouTube’dan sonra geliyor.  Çağımız iletişim çağı, tüm bilgileri, haberleri kolaylıkla ekranlarımıza taşıyabiliyoruz. Ancak bilgiye erişme kolaylığı aynı zamanda yanlış bilgi ve haberleri de kapsıyor. Bilgi kirliliği, kötü amaçlı kaynaklar yüzünden eriştiğimiz bilginin, hesapların ne kadar doğru olduğu şüphesini de beraberinde getiriyor. Hatta taklit hesaplar insanları yanılgıya düşürüyor” dedi.

Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Banu Kavalar da, “İletişimin Doğruları” başlığı adı altında düzenlenen panelde dijital iletişimdeki nezakete ve kurallara vurgu yaptı. Başarılı geçen forumda, Zone 21B Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Altan Arslan, Rotary 2420. Bölge Kurumsal İletişim Komitesi; Murat Egemen, Murat Sevinç, Rotary 2430. Bölge Kurumsal İletişim Kom. Bşk Zeki Özen ve Rotary 2440. Bölge Eğitim Lideri Güneş Ertaş katılımcıların sorularını yanıtlayıp, takip edilen hesapların doğruluğunun kontrol edilmesi gerektiğini özellikle vurguladı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yazarlığının 50.yılında 9 Eylül’ü yazdı
Sonraki Haber Can Dostum, Can Evim projesinden 12 barınak…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?