ANA SAYFA > GÜNDEM > Can Dostum, Can Evim projesinden 12 barınak…

Can Dostum, Can Evim projesinden 12 barınak…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Can Dostum, Can Evim projesinden 12 barınak…

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın himayesinde gerçekleştirilen "Can Dostum, Can Evim” Sosyal Sorumluluk Projesi semeresini verdi ve 12 barınak teslim edildi.

Gençlik ve Spor Karşıyaka İlçe Müdürlüğü, Karşıyaka,İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı tarafından gerçekleştirilerek okullara dağıtılmak üzere 12 adet Sokak Hayvanları Barınağını Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu aldı.
Projeye destek veren Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ın yanı sıra, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka İlçe Tarım ve Orman Müdürü  Bülent Üngür, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı  Kamil Karadeniz, Milli, Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Furtuna, Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek, gazeteci Yılmaz Durmaz ile ev sahipliği yapan Gazi Lisesi Müdürü Burcu Muslu teslim töreninde hazır bulundu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Rotary Kulübü'nden ''İletişimin Doğruları'' semineri
Sonraki Haber Başkan Sandal'ın gündemi kentsel dönüşüm

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?