ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Rotaract, can dostlara yardım eli uzattı

Karşıyaka Rotaract, can dostlara yardım eli uzattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Rotaract, can dostlara yardım eli uzattı

Karşıyaka Rotaract Kulübü sokaklar ve barınaklardaki zor şartlar altında yaşayan, yaşanabilir yeni alanlara-iyileştirilmelere ihtiyaç duyan sahipsiz tüm hayvanlar için uzun soluklu bir proje gerçekleştirdi.

Rotaract Kulübü üyeleri, ilk aşamada sivil toplum kuruluşları ve  yerel yönetimler yardımıyla ihtiyacı olduğu belirlenen barınaklara, bakımevlerine su ve mama teknesi bağışında bulundular. Ayrıca kış mevsimini daha kolay şartlarda geçirebilmeleri adına  sokak kedileri için ısı ve su yalıtımlı yuvalar yaptılar.
 
Can dostlarına umut olmak adına çıktıkları yolda en son olarak Urla Köpek Rehabilitasyon ve Bakımevi’ne ziyarette bulunan, burada bir de barınaklardan hayvan sahiplenmeyi özendirici kamu spotu çeken kulüp üyeleri, sahipsiz canların daha kaliteli tedavi olabilmesi için; yarı otomatik operasyon masası ve ameliyat malzemeleri bağışında bulundular.
 
Karşıyaka Rotaract Kulübü Başkanı Gülce Pınar Soykut ziyaretin amacına ulaştığını belirterek “ Sokaklardaki ve bakım evlerindeki sahipsiz hayvanların tek ihtiyacı iyi bir bakım, tedavi ve bolca sevgi. Bizler de istedik ki aslında yanı başımızda yaşayan, çoğu zaman farkında bile olmadığımız sevimli dostlarımızın seslerini herkese duyurup farkındalık yaratalım, onlar için daha yaşanabilir alanlar oluşturulmasına destek olalım. Amacımıza ulaşmış ve can dostlarımıza umut olmuş olmak bizleri çok sevindirdi. Bu süreçte bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederiz‘’ ifadelerini kullandı.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'den ''Laiklik için insan zinciri''
Sonraki Haber Karşıyaka taraftarına son dakikada yasak şoku

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?