ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka PTT Müdürlüğü'ne Gülşen Sarıkaya atandı

Karşıyaka PTT Müdürlüğü'ne Gülşen Sarıkaya atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka PTT Müdürlüğü'ne Gülşen Sarıkaya atandı

Karşıyaka PTT Müdürlüğü'ne atanan Gülşen Sarıkaya Kaymakam Özkan Demir’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Demir, Şırnak’tan PTT Müdürlüğünden Karşıyaka’ya atanan Gülşen Sarıkaya ve İzmir PTT Eğitim Müdür Vekili Deniz Eren Peker’i makamında kabul ederek, bir süre görüştü.Kaymakam Demir, Müdür Sarıkaya’yı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Eskişehir, Ankara ve Şırnak’tan sonra Karşıyaka PTT Müdürlüğüne atanan Gülşen Sarıkaya Karşıyaka’da çalışmaktan çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi. “Türkiye’nin asırlık çınar ağacı Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketinin (PTT A.Ş) 183’üncü kuruluş yıl dönümünde Karşıyaka’da çalışmanın gururunu yaşıyorum. Sayın Kaymakamız ile tanıştık. Çalışmalarımız hakkında bilgi sunduk. Kendilerine nazik karşılamaları ve güzel sohbetleri için teşekkür ederim.”

Karşıyaka sahil ve çarşı girişindeki iki şubeye de müdürlük yapacak olan Sarıkaya’ya, Karşıyaka Haber olarak başarılar diliyoruz.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 12 dakikada 100 yıllık ''İlham Veren Sohbetler'' söyleşiye tam not
Sonraki Haber Karşıyaka meme kanserinin farkında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?