ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü temiz çevre için toplandı

Karşıyaka Protokolü temiz çevre için toplandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü temiz çevre için toplandı

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren dönemin son aylık toplantısında temiz çevre konuşuldu.

Karşıyaka Vilayetlerevi’nde Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’in ev sahipliği yaptığı aylık sabah toplantısında Temiz bir çevre için yapılması gerekenler ve alınacak önlemler konusu üzerinde duruldu.

Kaymakam Yücel yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimleri öncesi belediye başkanı ve Karşıyaka’daki siyasi parti yöneticileri ile yaptıkları toplantıda temiz bir çevre ve gürültü kirliliği yaratılmaması için kararlar alındığını belirterek, bu karara uydukları için siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti. Kaymakam Yücel, çevre kirliliğine yol açmaması için siyasi partilerin ilçe merkezleri ve seçim büroları dışında süslemelerin yapılmadığını, seçim araçlarının okul, hastane ve camilerin yakınlarında geçerken gürültü çıkarmadığı için kendilerinin de vatandaşın da bundan memnuniyet duyduğunu söyledi. Kaymakam Yücel sözlerine şöyle devam etti. “Yaz günlerinde etrafa dökülen çöplerin kirlilik yapmasının yanı sıra kötü kokular yayıyor. Bunun önlenmesi için çevremizdekileri, kurumlarımıza gelen vatandaşlarımızı etrafa, deniz kenarına çöp dökmemesi konusunda uyarmamız gerekir. Bunu başarabilirsek güzel olan Karşıyaka’mızı taçlandırmış olacağız.” 

Karşıyaka Vilayetlerevi’ndeki toplantıya Kaymakam Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Müftü Cahit Erhun, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Mal Müdürü Ülkü Uğur, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Jandarma Komutanı Celal Cesur,  Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, Tapu Müdürü Demircan Koç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Öğretmenevi Müdürü Erol Büyükhan, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Turan Şahin, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, İzmir Üniversitesi Medicalpark Karşıyaka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi Merkez Müdürü Prof. Dr. Namık Çevik, Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Gülay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Işıl, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.A.Yıldızhan Altınışık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İlçe SYDV Müdürü Didem Yardımcı, İng Bank Karşıyaka Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Vakıf Bank Karşıyaka Şube Müdürü Recai Üstün, Özel Havajet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, CHP İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, MHP İlçe Başkanı F. Ufuk Öztürk katıldı.

Toplantı sonunda yöneticiler, siyasi partilerin temiz çevre için aldıkları kararın tüm Türkiye’de örnek olması gerektiğini, Karşıyaka’nın bu duruşu ile ilklerin şehri olduğunu bir kez daha kanıtladığını söylediler.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının oldukça verimli olduğu belirtiliyor.

Yaz ayına girilmesi nedeniyle aylık toplantılara, Eylül ayında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliği ile devam edilecek.





PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çıray: Kemik iliği bankasını AKP konuşur CHP yapar
Sonraki Haber Uçurtmalar Foça’da sevgiye ve dostluğa uçtu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?