ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü dönemin son toplantısını yaptı

Karşıyaka Protokolü dönemin son toplantısını yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü dönemin son toplantısını yaptı

Karşıyaka Protokolü'nün bir araya geldiği aylık kahvaltılı Haziran ayı toplantısı Ramazan ayı nedeniyle erken yapıldı.

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticileri, dönemin son toplantısında İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde bir araya geldi. İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün bahçesinde bir araya gelen Karşıyaka’daki yöneticiler, birlikte kahvaltı yaptı ve Ramazan ayında yapılacakları konuştu.



İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal toplantıya katılanları ayakta karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ramazan ayına girilmesi nedeni ile vatandaşlar ile ilişkilerde daha hoşgörülü, daha anlayışlı, yol gösterici ve üretken davranılması gerektiğini belirtti. Ramazan ayının bilim adamlarınca fabrika ayarlarına dönülmesi olarak değerlendirildiğini de sözlerine ekleyen Kaymakam Yücel, Ramazan ayının ülkemize ve dünyaya barış, mutluluk getirmesini diledi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünün ev sahipliğinde, kurum bahçesinde gerçekleşen toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Müftü Cahit Erhun,  İş hâkimi Mehmet Kenan Gül,  Orman Bölge Müdür yardımcıları Mehmet Erol, Suat Keten, Muhsin Köse, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, GDZ Elektrik Kurumsal İletişim Yöneticisi Tanyel Türkmen, Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç,  İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Ağız Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. Yıldızhan Altınışık, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Türk Telekom Şube Müdürü Mehmet Yüksel, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, PTT Çarşı Şube Müdürü Nihat Yüksel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir,  Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Halk Eğitim Merkezi Ebru Yücel, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, Vakıfbank Şube Müdürü Hakan Günay, İzmir Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kuba, Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, Gazeteci Avni Erboy, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Türkiye'de bir ilk olarak bilinen, 4 yıldır her ay düzenlenen Karşıyaka'da kahvaltıda buluşma toplantıları, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmeyi, Karşıyaka’ya yeni atanan özel ve kamu kurum, kuruluş yöneticilerinin tanışmaları için iyi bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.  Karşıyaka’nın sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüşmelerin yapıldığı toplantının Karşıyaka’daki çalışmalara büyük katkı sağladığı belirtiliyor.

Temmuz ve Ağustos aylarında yöneticilerin izine ayrılmaları ve sıcaklardan dolayı toplantı yapılmıyor. 

Eylül ayında yapılacak ilk toplantıya Kaymakam Yücel ev sahipliği yapacak.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: ''Yolsuzlukla kim mücadele edecek?''
Sonraki Haber Ege Dart Etkinliği'nde final heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?