ANA SAYFA > GÜNDEM > Ege Dart Etkinliği'nde final heyecanı

Ege Dart Etkinliği'nde final heyecanı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ege Dart Etkinliği'nde final heyecanı

Karşıyakalı dart severlerin organize ettiği ve tüm Egeli dart sporcularını buluşturan Ege Dart Etkinliği'nde final heyecanı 5 Haziran'da yaşanacak.

Karşıyakalı dart severler; Reşat Onur Aksoy, Mert Önder Bulutsuz, Yağız Sobay, Faris Kaki, Erinç Baytekin'in birlikte organize ettiği ''2016 İlkbahar Ege Dart Etkinliği'' (EDE), 28 Şubat Pazar günü Karşıyaka Mymoon Dart Bar’da başlamış, sonrasında Didim Kamacı2 Restoran, Bodrum Baracuda Bar ve Kuşadası Emyr Beach ile ilk ayak maçları tamamlanmıştı. Türk dart severler dışında İngiliz oyuncuların da yer aldığı EDE'de, yüksek katılımlı ve heyecanın hiç dinmediği maçlar, eğlenceli bir şekilde gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 katılımcının İngiliz olduğu ve toplamda 72 dart oyuncusunun katıldığı etkinlikte final aşamasına gelindi.

Final 5 Haziran pazar günü 

İzmir'de, Alsancak Eventhall'de yapılacak olan finallerde ilk maçlar 5 Haziran sabah saat 10:00'da başlayacak. Gün boyu devam edecek karşılaşmaların ardından büyük final saat 19:00'da oynanacak. Final maçının ardından Kırmızı Reçete Grubu da sahne alarak tüm katılımcılara keyifli anlar yaşatacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Protokolü dönemin son toplantısını yaptı
Sonraki Haber Bostanlı’da ''Ahilik'' kahvaltısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?