ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü baştan sona yenilendi

Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü baştan sona yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü baştan sona yenilendi

Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü hizmet binası baştan sona modern bir şekilde yenilendi.

Karşıyaka Hükümet Binası'nın zemin katında hizmet veren ve Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'nün Alsancak'a taşınmasıyla boşalan yere de bazı hizmetlerini taşıyan Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü, bir süre önce atanan Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü'nün yeni müdürü Ertuğrul Öcek önce hizmet anlayışını değiştirdi. Kuyruklar kısa bir süre içinde azaldı, uzun bekleme süreleri kısaldı. Randevulu işlemlerin zamanında yapılır duruma geldi. Hizmet anlayışının gözle görülür değişiminden sonra eskiyen binanın eşyaları da pey der pey, hizmet dışı saatlerde değişime uğradı ve bina baştan sona modern bir şekilde yenilendi. Boya, badana, elektrik, elektronik işlemlerinin ardından, masa sandalye ve görsellerde elden geçirilip Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü hizmet alanı modern şeklini aldı.
Çalışmalarda Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek olmak üzere tüm memurlar da mesai saatleri dışında işçi gibi çalışarak tadilatın daha çabuk sürede bitirdik.Bu çalışma sırasında bizler usta olduk, ustalar da bize yardımcı oldu."
Karşıyaka Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek, destek olanlara teşekkür ederek, "Öncelikle tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Mesai dışında ellerinden gelen herşeyi yaptılar ve işçi gibi çalıştılar. Müdürlüğümüz halkımızın her saniye yanında olmaya devam edecektir. Devletimizin güler yüzlü hizmetini burada bulacaklarına ve işlemlerinin en seri şekilde yapılacağından hiç bir vatandaşımızın kaygısı olmasın" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAFKD: BAL'da İzmir takımlarının hakkı yendi...
Sonraki Haber Yazıcıoğulları: Karşıyaka'da olmak her zaman ayrıcalıktır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?