ANA SAYFA > SPOR > KAFKD: BAL'da İzmir takımlarının hakkı yendi...

KAFKD: BAL'da İzmir takımlarının hakkı yendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAFKD: BAL'da İzmir takımlarının hakkı yendi...

KAFKD (Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği) BAL'da (Bölgesel Amatör Lig) İzmir takımlarının ve Çiğli Belediyespor'un 3. Lige çıkarılmamasıyla haklarının yendiğini açıkladı.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nın yönetim kurulu açıklaması şöyle:
"İzmir Spor Kamuoyuna Duyuru
2019-2020 Amatör Futbol Sezonunda Kovit-19 salgını nedeniyle maçlar oynanmamıştı.
14.08.2020 tarihinde açıklanan yerel liglerden BAL'a (Bölgesel Amatör Lig) yükselecek takımlar açıklamasında İzmir İli takımlarının mağdur edildiğini, büyük bir ayrımcılık yapıldığını ne yazık ki üzülerek gördük.
Gruplarında lider olan takımların direk çıkması diğer playoff oynayacak olan 6 takımın “sanki yazı tura onbaşısı seçilir gibi” kuraya tabii tutulup 1 takımın BAL’a çıkarılmasını esefle kınıyor ve yapılan bu tarihi hatanın bir an önce düzeltilmesini, istiyoruz.
Play Off oynayacak 6 takımında BAL’a alınmasını ve bu olayın takipçisi olarak İzmir ASKF’nin yakından takip etmesini de bekliyoruz. EN büyük dileğimiz de olayın olumlu sonuçlandırmaları ve mağdur Kulüplerimizin haklarının verilip BAL’a alınmasını diliyor ve bekliyoruz.
En büyük haksızlığa da, Türkiye 3. Lige Terfi sürecinde Çiğli Belediyespor uğramıştır. Ligin son hafta maçını kazansa 3. Lige çıkacak, kaybettiği için de kura ile bu durumdan mahrum kalmıştır. Kaldı ki, grubun 3. Lig için en büyük adayı da Çiğli Belediyespor gösterilmekteydi. Çiğli Belediyespor’un mağduriyetinin biran önce giderilmesini Çiğli Belediyespor’umuzun 3.lige alınmasını istiyoruz.
İstanbul’dan 16 takımın BAL’a çıkarılmasında ayrıca bir seçim yatırımı gibi olmuş olduğunu düşünüyoruz. Böyle bir zihniyetle hareket edilip İzmir’imizin hakkını yedikleri içinde TASKK yönetimini şiddetle kınıyoruz ve biran önce bu iki yanlıştan dönülüp hataların düzeltilmesini Çiğli Belediyespor’un 3. lige alınmasını ve diğer 6 takımında BAL’a alınmasını istiyoruz.
Bu kararların dışında olan kararları onaylamadığımızın da bilinmesinde yarar görüyoruz.
İzmir Amatör Spor Kamuoyuna Bildiririz.
Saygılarımızla
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği"

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Ödemiş’te iki projenin startını verdi
Sonraki Haber Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü baştan sona yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?