ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka İlçe Milli Eğitim KSK bayrağını Brüksel’de dalgalandırdı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim KSK bayrağını Brüksel’de dalgalandırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim KSK bayrağını Brüksel’de dalgalandırdı

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projeleri kapsamında gezdikleri Brüksel’in ünlü Grand Place Meydanında KSK yazılı kaşkol ile gezerek Karşıyaka’nın tanıtımına katkı sağlamaya çalıştı.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden sekiz kişilik bir grup Erasmus+ KA2 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projesi kapsamında Belçika ve Hollanda’da incelemelerde bulundu.

Avrupa Birliği projeleri ile ilk sırada olan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 400 bin’e yakın luk hibeyi özel eğitime muhtaç çocukların ve ailelerinin yaşam kalitesini yükseltmekiçin kullanmak için yaptığı çalışmalarda kullanıyor.

Belçika, Hollanda, İsveç, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, İspanya, İngiltere, Romanya gibi Avrupa ülkelerinde incelemelerde bulunan Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği Proje ekibi, gezdikleri ülkelerde Karşıyaka’yı tanıtmak için KSK kaşkolü ile gezip ünlü meydanlarda poz vererek Karşıyaka’nın tanıtımına katkı sağlamaya çalışıyorlar.

2008 den beri yaptıkları projeler ile AB hibelerinde yararlanmayı sürdüren Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, son zamanlarda yaptığı beş proje ile toplamda 400.000’ne yakın  € hibe almaya hak kazandı.

Yılmaz Durmaz/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç tasarımcılar ünlü modacılara taş çıkarttı
Sonraki Haber CHP İzmir Kadın Kolları umut nöbeti tuttu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?