ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Hamamcı'yla çalışmalara başlayacak...

Karşıyaka Hamamcı'yla çalışmalara başlayacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Hamamcı'yla çalışmalara başlayacak...

Ptt 1. Ligi'nde ilk yarıyı 13 puanla son sırada tamamlayan Karşıyaka, 2. devrenin hazırlıklarına yarın teknik direktörü Hüseyin Hamamcı yönetiminde başlayacak. Karşıyaka'da sözleşmesi süren tüm futbolcular da antrenmana çağrıldı.

Kemal Özdeş'in istifasından sonra camianın tanınan isimlerinden Hamamcı'yla seçim sürecinde 16 Aralık'ta anlaşan ve sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Hüseyin Hamamcı'nın kulüpteki geleceği belirsiz. Karşıyaka, Hamamcı'yla ligde 2 maçta puan alamadı. Yusuf Şimşek'in ise pazartesi gelmesi bekleniyor.

Karşıyaka'da Amisulashvili, İbricic ve Aghayev'den sonra yabancılardan Duric de ayrılma kararı aldı. Kulüpten 45 bin euro alacağı için FIFA'ya başvuran Sırp stoper, pazartesi günü serbest kalacak. Yönetimin prensipte anlaştığı Şanlıurfasporlu ön libero Mustafa Aşan ise sözleşme imzalayacak. Geçen sezon da yeşil kırmızılı formayı giyen Mustafa, pazar günü antrenmana çıkacak. Stoper Ramazan Sal'ın transferi de bitmek üzere.

Bu arkada Gökhan Ünal, Çağlar Birinci, Engin Baytar, Mehmet Eren ve Deniz'in 2. yarıda takımda kalmasının beklenmediği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hamamcı’ya alt yapı sorumluluğu teklif edildi
Sonraki Haber İzmir'de yeni yıl büyük bir coşkuyla karşılandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?