ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de yeni yıl büyük bir coşkuyla karşılandı

İzmir'de yeni yıl büyük bir coşkuyla karşılandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de yeni yıl büyük bir coşkuyla karşılandı

İzmirliler 2016 yılını, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen yeni yıl özel konseriyle karşıladı. Her yaştan binlerce İzmirliyi bir araya getiren konserde sevilen müzik grubu “Athena” sahne aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu meydana gelerek yeni yıl heyecanını İzmirlilerle paylaştı. Saat 24.00’e yaklaşırken alanı dolduran kalabalığa seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni yıla hemşehrileriyle birlikte girmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. İzmirlerin ve tüm ülkenin yeni yılını kutlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, 2016 yılından beklentilerini şöyle dile getirdi: “2016 yılında Ege denizinde çocuklar ölmesin. 2016 yılında terör bitsin. 2016 yılında bölgemizdeki savaş bitsin. Barış gelsin, kardeşlik gelsin, umut gelsin, dostluk ve sevgi büyüsün”.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile “Athena” müzik grubunun geri sayımı başlatmalarıyla daha da hareketlenen gecede, saatler 24.00’ü gösterdiğinde yaşanan coşku doruğa çıktı. Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği yeni yıl programı, havai fişek gösterisiyle son buldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Hamamcı'yla çalışmalara başlayacak...
Sonraki Haber Karşıyakalılar kitap değişimini çok sevdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?