ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem gece…

Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem gece…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem gece…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Tepekule Sergi ve Konferans Merkezi'nde düzenlediği gece ile konukların gönüllerini feth etti…

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin Tepekule’de sergilediği “YEDİ RENK TÜRKİYE” gösterisi ayakta alkışlandı. Yönetmenliğini Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel’in, Koordinatörlüğünü Özlem Ortayayla’nın yaptığı “YEDİ RENK TÜRKİYE” gösterisi Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde seyircilerin büyük beğenisini alırken, oyunlar ayakta alkışlandı.

Büyük Türkiye Orkestrası eşliğinde yapılan gösteride; solo ve koro şarkı ve türküler seslendirilirken, Karşıyaka Zeybeği, zeybek, Bendir Show, Semazen, halay, potpuri, Azeri, Karadeniz yöresinden gösteriler sunuldu.  Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinin hazırladığı 60 kişilik usta öğretici ve öğrencilerden oluşan grubun gösterileri sırasında salondakilerin büyük tezahüratları dikkat çekti. Mükemmel oyunlar seyirciler tarafından ayakta sık sık alkışlanırken, şölenin sonuna sahneye çıkan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel uzun süre alkışlandı.
Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’ndeki gösteriyi İzmir Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Karşıyaka İlçe milli eğitim müdürü Mustafa İslamoğlu, AK Prti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, şube ve okul müdürleri, öğretmenler ile birlikte yaklaşık bine yakın seyirci izledi.

“YEDİ RENK TÜRKİYE” gösterisinin önümüzdeki günlerde Diyarbakır ve çeşitli Avrupa kentlerinde sahneleneceği belirtildi.

Yazı ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrik kesintisi
Sonraki Haber Karşıyaka futbolda kriz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?