ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka futbolda kriz...

Karşıyaka futbolda kriz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka futbolda kriz...

Gümüşhanespor deplasmanı hazırlıklarını Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde sürdüren Karşıyakalı futbolcular, primlerin ödenmemesi ve genç oyuncuların peşinatlarının yatırılmaması gerekçisiyle bu sabah antrenmana çıkmadı.

Futbolcular, paranın yanı sıra İnegölspor  maçından sonra antrenmanlara hiçbir yöneticinin gelmemesi ve telefonlara da çıkmaması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söylediler.

Yönetim, futbolculara Kırklarelispor ve Kastamonuspor 1966 galibiyet primlerini Çarşamba gününe kadar ödeme sözü vermişti. Ancak ödenmeyen paraların yanı sıra hiç bir yöneticiye ulaşamayan futbolcular, verilen sözün tutulmaması ve genç oyuncuların peşinatlarının ödenmemesi sebebiyle idmana çıkmadı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Halk Eğitim’den muhteşem gece…
Sonraki Haber Selçuk’tan milli takıma iki yıldız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?