ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden Tezhip Sergisi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden Tezhip Sergisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nden Tezhip Sergisi

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezinin yılsonu etkinlikleri, Karşıyaka Belediyesi sergi salonunda açılan tezhip sergisi ile devam ediyor.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Yeşim Zilayaz’ınhazırlamış olduğu tezhip sergisinde İzmir'i, Karşıyaka'yı ve Peygamber efendimizi anlatan eserler ile Kuran ayetlerinden oluşan 25 ürün sergilendi.Karşıyaka Belediyesi sergi salonunda açılan tezhip sergisine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürleri Mehtap Gemici, İlhami Dağlargüler, Karşıyaka Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Zafer Çalışkan, Halk Eğitim Merkezi Ebru Yücel, halk eğitim çalışanları ve Karşıyakalılar katıldı.Sergi sonunda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru YücelKaymakamYücel, Müdür İslamoğlu ve şube müdürlerine birer tezhip tablosu hediye etti.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel’in göreve başladığı günden bu yana Halk Eğitim Merkezinde fiziki ve faaliyetler anlamında büyük değişiklikler yaptığı ve farkındalık yaratmaya çalıştığı belirtiliyor.
Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen “Bahara Merhaba” defilesi ve sergisinden sonra açılan tezhip sergisinin son sergi olmadığıyılsonuna kadar, sergilerin yanında, Türk Sanat veHalk Müziği konseri ile halk oyunları gösterisi ile etkinliklerin devam edeceğibelirtildi.

Haber ve  Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ /Karşıyaka Haber Gazetesi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta oyuncuların ligde kalma primi dudak uçuklatıyor
Sonraki Haber Karşıyaka, asırlık çınar Faika Teyze’ye sahip çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?