ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne büyük onur...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne büyük onur...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne büyük onur...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin düzenlediği Ege Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde gerçekleşen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nda Ege Bölgesi'ndeki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerini Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü temsil edecek.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz, "Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin düzenlediği Ege Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde gerçekleşen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nda bu yıl biz de varız. 21-22 Mart tarihlerinde İzmir Fuarında gerçekleşecek etkinlikte mezunlar ve öğrenciler için iş fırsatı yakalamak ve staj imkanları oluşturmak için bir çok firmayla birlikte biz de Ege Bölgesinde bulunan Halk Eğitimi Merkezlerini temsilen orada olacağız. Bu sorumluluk bilinciyle hazırlıklarımızı dört dörtlük yapıyoruz. Fuarda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerimizi başarıyla temsil edeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor MuayThai'de şampiyon…
Sonraki Haber Erdem Esentepe ve Bahçelievler liderliğe devam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?