ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor MuayThai'de şampiyon…

Bostanlıspor MuayThai'de şampiyon…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor MuayThai'de şampiyon…

Karşıyaka’nın alternatif sporlardaki sesi olan Bostanlıspor, Muay Thai’de yine kürsüdeki yerini aldı. 3 sporcusu da dereceye girdi.

Atatürk Stadı Boks Salonu’nda sona eren 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Gençler ve Büyükler Ege Bölge Şampiyonası’na 3 sporcusu ile katılan Bostanlıspor, 3 kez kürsüye çıktı. 81 kilo büyüklerde Barış Aşkın şampiyon oldu. 81 kilo Gençlerde Samet Öner ikinci olarak madalya alırken, 63.5 kiloda da Gökmen Nusret Başay üçüncülüğü elde etti.
3 sporcusunun kürsüye çıkmasının başarı olduğunu belirten Bostanlıspor antrenörü Aytaç Uyanıker, “her geçen maç daha da tecrübe kazanan sporcularımız adım adım hedeflerine ulaşıyor” dedi.
Karşıyaka’da alternatif sporlarda güvenilir bir adres olduklarını başarılarıyla da perçinlediklerini belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Sporcularımızı ve antrenörümüz Aytaç Uyanıker’i tebrik ederim. Bize destek olan, güç ve moral veren Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Suat Korkmaz ve fahri yöneticimiz Ömer Örün'e de teşekkür ederiz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Masa Tenisi'nde 3. oldu
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne büyük onur...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?