ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Halk Eğitim cemreyi gönlümüze düşürecek…

Karşıyaka Halk Eğitim cemreyi gönlümüze düşürecek…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Halk Eğitim cemreyi gönlümüze düşürecek…

Çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan ve sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür, sanat çalışmalarıyla da alkış alan Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü “Bir uçtan bir uca Anadolu” çalışmasıyla gönüllere cemre düşürecek…

22 Mart Cuma akşamı Tepe Kule Kongre Merkezi Anadolu Salonu’nda saat 20.00’de yapılacak olan Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Bir uçtan bir uca Anadolu isimli projesinde halk oyunları gösterileri iddialı olarak sahnelenecek.
Başarılı projelere imza atan Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O Müdürü Ebru Yılmaz, Karşıyakalılar başta olmak üzere tüm İzmirlileri gösteriye davet ederek “Tüm güzelliklerin kıştan bahara bir cemre olup, önce gönlümüze düşmesi dileği ile Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları gösterimize bekliyoruz” dedi.
Davetiyeler, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi’nden temin edilebilinir.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor masa tenisinde yine kürsüde…
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır, seçime girecek partilerle bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?