ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor masa tenisinde yine kürsüde…

Bostanlıspor masa tenisinde yine kürsüde…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor masa tenisinde yine kürsüde…

Bostanlıspor Masa Tenisi İzmir İl Temsilciliğinin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi Masa Tenisi Turnuvası’nda çift kadınlarda kürsüye çıktı.

Halkapınar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu’nda yapılan turnuvada Bostanlıspor çift kadınlarda Eylül Yeler-Ekin Yeler kardeşlerin 3. Olmasıyla kürsüye çıktı. İzmir Büyükşehir A ve B takım sporcularının ardından 3. Olarak kürsüye çıkarak Bostanlıspor’a yılın 2. Kupasını kazandırdı.
Bostanlıspor Yönetim Kurulu üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, Karşıyaka’da masa tenisi sporuna önem vererek kısa bir süre içinde İzmir’de başarılı sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.   Özçelik, “Başarımızda sporcularımızın özverili çalışmaları, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi’nin verdiği destek, başkanımız Avni Erboy’un yarattığı imkanlar ve baş antrenörümüz Mustafa Şaşmaz’ın sporcularımızı  yetiştirmesinin rolü de büyük. Emeği geçen herkese teşekkür eder, sporcularımızı bir kez daha kutluyoruz. Başarılarımız giderek artacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Purple Is The Color ile renkli bir gece
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim cemreyi gönlümüze düşürecek…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?