ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka hafta içi maçını Menemen'de oynayacak

Karşıyaka hafta içi maçını Menemen'de oynayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka hafta içi maçını Menemen'de oynayacak

Deplasmandaki İnegölspor beraberliği ile Play-Off hattına averajla giren Karşıyaka, çarşamba Gümüşhanespor ile Menemen İlçe Stadı'nda oynayacak.

Mücadelenin hafta içi olması ve taraftar gücünü daha küçük bir statta daha etkin kullanmak isteyen yeşil-kırmızılılar, yetkililerle görüşüp izin aldı. Karşıyaka yetkilileri bugün TFF'ye başvuruda bulunup maç yerini kesinleştirecek.
Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin'den stat konusunda gerekli izinleri alan Karşıyaka, TFF'den de onay aldığı takdirde Gümüşhanespor maçı çarşamba günü saat 15.00'te Menemen İlçe Stadı'nda oynanacak.
Karşıyaka Futbol Takımı Teknik sorumlusu Atilla Güneş, taraftar güçlerini daha yakından ve etkin kullanmak istediklerini belirterek, "Maçın hafta içi olması ve taraftarın gelemeyecek olması bizi böyle bir karara yönlendirdi" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gediz Elektrik'ten kariyer fırsatları
Sonraki Haber İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, Çanakkale Şehitleri'ni anacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?