ANA SAYFA > EKONOMİ > Gediz Elektrik'ten kariyer fırsatları

Gediz Elektrik'ten kariyer fırsatları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gediz Elektrik'ten kariyer fırsatları

Gediz Elektrik, istihdam yaratmaya devam etmek, öğrencileri enerji sektörüne kazandırmak ve ücretsiz online eğitim imkânı sunmak amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) “Kariyer Günleri” etkinliğine katıldı.

İEÜ, kariyerine yön vermek isteyen öğrencilerini ve mezunlarını “Kariyer Günleri” kapsamında insan kaynaklan yöneticileriyle bir araya getirdi. Etkinlikte, katılımcı firmaların insan kaynakları yetkilileri, mezun ve öğrencilerle görüşmeler yaptı. Gediz Elektrik, öğrencilere bu etkinlikte sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerinin sunulduğu dijital eğitim platformu olan “Aydem Akademi” eğitim kuponlarını hediye etti. Gediz Elektrik, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmaları için günlük ve sosyal hayatta yol gösterici olmayı amaçlamıştır. Bu proje aynı zamanda tüm Aydem ve Gediz Elektrik müşterilerine de hizmet vermektedir. Öğrenciler, eğitimi tamamladıklarında, sahip olacakları sertifikaları özgeçmişlerine ekleyebilecekler. Öğrenciler, “Aydem Akademi” aracılığıyla kişisel gelişim, profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri ve finans başlıkları altında aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirerek kariyerlerine yön verme fırsatına sahip oldular. Detaylı bilgi için www.aydemakademi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca, Capital Dergisi tarafından 19.’uncusu düzenlenen “Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” konulu araştırmada Gediz Elektrik, “İstihdamını En Çok Artıran Şirketler” arasında yer aldı. Kariyer Günü sayesinde öğrenciler Gediz Elektrik ile iletişim ağı oluşturarak, işe alım prosedürleri hakkında bilgi edinme ile birlikte iş ve staj başvurusu yapma şansı da yakaladılar. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kavuklar’ın Karşıyaka’daki malları satışa çıkıyor
Sonraki Haber Karşıyaka hafta içi maçını Menemen'de oynayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?