ANA SAYFA > MEDYA > Karşıyaka Haber'den Karşıyaka Şampiyonluk özel sayısı...

Karşıyaka Haber'den Karşıyaka Şampiyonluk özel sayısı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Haber'den Karşıyaka Şampiyonluk özel sayısı...

Karşıyaka'nın 11 yıldır yayınlanan tek gazetesi olan Karşıyaka Haber Gazetesi son sayısını TBL Şampiyonu Pınar Karşıyaka'ya özel çıkardı.

Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluğu ile ilgili haber, yazı ve fotoğrafların yer aldığı Karşıyaka Haber Gazetesi'nin Haziran ayında basılan sayısını e-gazete olarak www.karsiyakahabergazetesi.com web adresinden gazete keyfiyle de okuyabilirsiniz...

TC Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu'na bağlı, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan sarı basın kartı  gazetecilerin yazı ailesinde yer alığı Karşıyaka Haber Gazetesi aylık olarak basılıyor ve ortalama trajı da 5 bin.
Gazete özel kuryeler aracılığıyla Karşıyakalılar'a ulaştırıldığı gibi, ülkenin dört bir yanındaki Karşıyakalılar ve çeşitli kamu, kurum ve kuruluşlarıyla özel sektöre de kargo ile gönderiliyor.
Tamamen Karşıyaka haberleri ve kent kültürü içeren ve doğru, tutarlı ve güzel yüzlü çizgisiyle büyük ilgi gören Karşıyaka Haber Gazetesi, Karşıyaka Belediyesi girişinde, MMM Migros Bostanlı Mağazası ve Gürmar Karşıyaka Çarşı Mağazası kasalarında da ücresiz olarak dağıtılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Can Altıntığ Pınar Karşıyaka'ya geri dönüyor...
Sonraki Haber Uluslararası İzmir Festivali Cenevre Balesi ile sonlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?