ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka-Göztepe derbisinin tarihi belli oldu...

Karşıyaka-Göztepe derbisinin tarihi belli oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Göztepe derbisinin tarihi belli oldu...

İzmir futbolunun ezeli rakipleri Göztepe ve Karşıyaka'yı PTT 1. Ligi'nin ikinci yarısında karşı karşıya getirecek karşılaşmanın tarih ve saati belli oldu.

Karşılaşma TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) ilan ettiği programa göre 10 Nisan Pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçın başlama saati: 16.00.

İlk yarıdaki derbi öncesi iki kulübün başkan ve yöneticileri  arasında dostluk rüzgarları esmiş, ev sahibi Karşıyaka, konuk Göztepe taraftarına kontenjan uygulamadan açık tribünü tahsis etmişti. O dönem varılan mutabakata göre 10 Nisan'daki derbide de Göztepe'nin aynı uygulamayı yapması kararlaştırılmıştı.

Valilik ile emniyetten onay çıkması durumunda bu maçta Göztepe taraftarının kapalı, Karşıyaka seyircisinin ise açık tribünde yer alması bekleniyor. İl Spor Güvenlik Kurulu, önümüzdeki hafta başında yapacağı toplantıda bu detayları ve alınacak önlemleri görüşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Haydi Çalışanlar Tatile'' projesine tam destek
Sonraki Haber “Aktif Şehir Karşıyaka Efsaneler Ortaokullar Futbol Turnuvası” düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?