ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka eski başsavcısı FETÖ'den tutuklandı...

Karşıyaka eski başsavcısı FETÖ'den tutuklandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka eski başsavcısı FETÖ'den tutuklandı...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Eski Aydın, Düzce, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda FETÖ ile bağlantısı olduğu iddiasıyla 18 Ağustos'ta İzmir'de gözaltına alınarak Düzce'ye götürülen Yiğit'in emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Yiğit, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yiğit, 2013 Nisan ayındaki kararname ile Karşıyaka Başsavcılığına atanmıştı. 2014 yaz kararnamesiyle de İzmir Savcılığına atanmış, daha sonra emekliliğini isteyerek Karşıyaka'da Avukatlık yapmaya başlayıp, Yalı'da büro açmıştı.  Yiğit'in FETÖ'ye finansal destek sağladıkları ileri sürülen aralarında Orkide ve Kavuklar'ın da yer aldığı tanınmış firmaların avukatlığını da yaptığı belirtildi.

Yiğit, 2013 Nisan ayındaki kararname ile Karşıyaka Başsavcılığına atanmıştı. İ - See more at: http://www.karsiyakahaber.com/haber/karsiyaka-cumhuriyet-bassavcisi-ekrem-yigitin-tayini-cikti/342/#sthash.CooZ18e4.dpuf
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2. Çeşme Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali başlıyor
Sonraki Haber Bostanlı'da bikini defilesi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?