ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 2. Çeşme Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali başlıyor

2. Çeşme Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2. Çeşme Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali başlıyor

Çeşme’de bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Klasik Müzik Akademisi ve Festivali, bir kez daha dünyaca ünlü klasik müzik sanatçılarını Çeşme'de ağırlayarak, genç kuşaklara eğitim imkanı sunuyor.

Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan projenin sanat yönetmenliğini MSGSÜ İstanbul Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Çiğdem İyicil üstleniyor. Geniş bir yaş aralığında Türkiye’den ve tüm ülkelerden Çeşme’ye gelecek olan müzik öğrencileri 28 Ağustos-6 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen Çeşme Uluslararası Klasik Müzik Akademisi’nde, her biri alanında uzman olan eğitmenlerle çalışma fırsatını yakalıyorlar.

Çeşme Uluslararası Klasik Müzik Akademisi’ nin bu yılki konukları arasında Lukas David (keman, Avusturya), Alexander Rudin (viyolonsel, Rusya), Fedor Rudin (keman, Rusya-Avusturya), Jano Lisboa (viyola, Portekiz)  ve Ulf Bästlein (şan, Avusturya) gibi dünya çapında tanınan yorumcu, pedagog, solist ve akademisyenler var.    

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnovatif gençlere Çipura keyfi
Sonraki Haber Karşıyaka eski başsavcısı FETÖ'den tutuklandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?