ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çocuk Şenliği'ne muhteşem final

Karşıyaka Çocuk Şenliği'ne muhteşem final

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Şenliği'ne muhteşem final

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasına onlarca etkinlik sığdıran Karşıyaka Belediyesi, kutlamaların son gününde iki muhteşem organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Karşıyaka'nın en işlek kavşağına dikilen Atatürk'ün iki metrelik heykeli yüzlerce kişinin katılımıyla açılırken, Çocuk Şenliği için 7 farklı ülkeden gelen Dünya Çocukları da final gösterileri ile büyüledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hafta boyunca Karşıyaka'nın her mahallesine taşıyan Karşıyaka Belediyesi, kutlamaların son gününde iki muhteşem etkinliğe imza attı. 23 Nisan'ı dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Atatürk'ün emanetine bir kez daha sahip çıkan Karşıyaka Belediyesi, Girne ve Atatürk bulvarlarının kesiştiği noktaya 2 metrelik Atatürk heykeli dikti. Heykeltraş Cumhur Ata Türk tarafından yapılan heykel için düzenlenen törenin coşkusuna, ellerinde bayraklar ve balonlarla, yüzlerce Karşıyakalı aile ortak oldu. Başkan Akpınar, açılışı minik Atatürkçülerle birlikte gerçekleştirdi.

DÜNYA ÇOCUKLARI HAYRAN BIRAKTI

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl 24. kez düzenlenen Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği de muhteşem final gösterileri ile sona erdi. Mavibahçe AVM'nin bahçesinde gerçekleşen gösterilerde 7 farklı ülkeden ve onur konuğu Trabzon'dan gelen çocuklar sahne aldı. Gösteriler, şenlik alanını ve AVM'nin balkonlarını dolduran binlerce vatandaş tarafından ilgiyle izlendi. Hafta boyunca Karşıyaka'nın farklı mahallelerinde gösteriler sunan dünya çocukları, seneye tekrar gelmek üzere, İzmir'den ayrıldı.

"İŞTE KARŞIYAKA BUDUR!"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "23 Nisan günü hem Ulu Önder Atatürk'ün heykelini açmanın hem de final gösterileri ile bayram coşkusunu artırmanın mutluluğunu yaşadık. Biz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı işte böyle kutlar ve böyle kalıcı eserlere dönüştürürüz. Bu heykel, bir halkın kalbinden asla silinmeyecek bir kahramanın kişiliğinde, bağımsızlık, özgürlük simgesidir. O'nun için ne yapsak azdır. Çocuk Şenliğimiz kapsamında kentimize gelen dünya çocuklarımızı coşku ve sevgiyle uğurluyoruz. Kendilerini seneye, yine daha coşkulu kutlayacağımız şenliklerimize bekliyoruz. İşte Karşıyaka budur ve hep böyle kalacaktır" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Balıkesirspor'u ağırlıyor
Sonraki Haber İZKA Kalkınma Kurulu’nda nöbet değişikliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?