ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Cihat Arslan ile görüştü...

Karşıyaka Cihat Arslan ile görüştü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Cihat Arslan ile görüştü...

Karşıyaka, Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in istifa etmesinin ardından gündeminin ilk sırasına aldığı Cihat Arslan'la ilk görüşmeyi yaptı.

Tatil için Breziya'ya giden Arslan, futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet verdiği Kaf-Kaf'a dönmek için açık kapı bıraktı.
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz'le telefon görüşmesi yaptığını belirten Arslan, "Bazı yayın organlarında iddia edilen Antalyaspor'la da görüştüğüm haberi gerçeği yansıtmıyor. Yalnız Karşıyaka'yla ön görüşme yaptım. Karşıyaka benim yuvam ama bu durumu beklemiyordum. Birkaç güne kadar konu netleşir" dedi.
Yeşil-kırmızılıları 2012-13 sezonunda çalıştıran teknik adam Şanlıurfaspor'dan 2 hafta önce ayrıldı.
Bu akşam futbol şubesiyle acil toplantı yapan Karşıyaka Yönetim Kurulu durum değendirmesi yaptı.  Yarından itibaren takımı Rıza Tuyuran'ın çalıştırmasına karar verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı gazeteci Sedat Peker vefat etti...
Sonraki Haber Bostanlıspor Basketbol Takım menajeri Anıl Ümit nişanlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?