ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çarşı'da 5 bin kişilik iftar

Karşıyaka Çarşı'da 5 bin kişilik iftar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı'da 5 bin kişilik iftar

Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kuran Karşıyaka Belediyesi, en büyük organizasyonu Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdi.

Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanlığından yapılan açıklamaya göre; Karşıyaka Çarşı’da düzenlenen iftar yemeğinde, her kesimden 5 bin kişi aynı sofranın etrafında buluştu. Dev organizasyon için Çarşı’nın ana caddesi üzerinde ve Salah Birsel Sokak’ta sofralar kuruldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğindeki organizasyona CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko ve Mahir Polat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı M. Serdar Koç ile Karşıyaka Belediye Meclisi üyeleri de katıldı. 

Başkan Tugay, iftar öncesinde Karşıyaka İZBAN’dan İskele’ye kadar yürüyerek iftara katılan tüm vatandaşları selamladı. Karşıyaka’nın, bir kez daha birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergilediğini belirten Tugay “Bu mübarek günde iftar soframızı Karşıyaka'mızın kalbinde Karşıyaka Çarşı'da kurduk. Komşularımızla bir araya gelip, Karşıyaka'mız, ülkemiz ve dünya halkları için barış, sağlık, huzur ve mutluluk diledik. Tuttuğumuz oruçlar, yaptığımız ibadetler, ettiğimiz dualar kabul, Kadir Gecemiz kutlu olsun” dedi. Vatandaşlar da anlamlı organizasyon için Başkan Tugay’a teşekkür etti. 

Ayrıca, iftar buluşması öncesinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni de gerçekleştirildi. (Basın Bülteni)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin Yazarları İlk Kitabını Müdür Yentür’e İmzaladı
Sonraki Haber TÜKD Karşıyaka Şubesi'nden ''Yöresine Değer Katan Kadın'' ödülü Ulueren’e

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?