ANA SAYFA > GÜNDEM > TÜKD Karşıyaka Şubesi'nden ''Yöresine Değer Katan Kadın'' ödülü Ulueren’e

TÜKD Karşıyaka Şubesi'nden ''Yöresine Değer Katan Kadın'' ödülü Ulueren’e

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TÜKD Karşıyaka Şubesi'nden ''Yöresine Değer Katan Kadın'' ödülü Ulueren’e

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Karşıyaka Şubesi, bu yılki "Yöresine Değer Katan Kadın" ödülünü KİT-VAK Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren’e verdi.

Kadınların eşit, aktif ve özgür yurttaşlar olarak toplumun her düzeyinde katılımcı oldukları, karar mekanizmalarında değişimin öncüsü olabildiği, çağdaş, laik ve demokratik bir toplum düzenine ulaşmayı hedefleyen Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, uluslararası, ulusal veya yerel düzeydeki çalışmaları ve başarıları ile kadınların toplum içindeki statüsünün güçlendirilmesi yolunda dikkate değer önderlik gösteren kadınların ödüllendirilmesini amaçladığı "Yöresine Değer Katan Kadın" ödülünu bu sene Alsancak Küçük Kulüp’te Genel Başkan Hülya Yüksel’in katılımıyla, KİT-VAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren’e takdim etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çarşı'da 5 bin kişilik iftar
Sonraki Haber Ünlü karikatüristlerden İzmir'e hatıra

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?