ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka bilet satışlarında çok geride...

Karşıyaka bilet satışlarında çok geride...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka bilet satışlarında çok geride...

Pazar günü oynanacak Göztepe-Karşıyaka derbisi için dün satışa çıkarılan biletlere Göztepeli taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, Karşıyakalı taraflar ise beklenen ilgiyi henüz göstermiş değil.

Dün saat 14.00'te satışa çıkan biletlerden, bugün saat 12.00 itibariyle Göztepe taraftarının aldığı bilet sayısı 5 bin 400'e ulaştı, Karşıyakalı taraftarlar ise 388 bilet satın aldı. İlk yarıda Karşıyaka'nın ev sahibi olduğu ve tribünlerin eşit paylaşıldığı derbiyi 8 bin 948 Göztepeli, 6 bin 558 Karşıyakalı izlemişti. Göztepeli taraftarlar için bastılırılan 8000 kapalı tribün biletinin yarın saat 19.00'a kadar tüketmesi halinde cumartesi günü Mersinli yönündeki kale arkası da Göztepeli taraftarlara tahsis edilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meryem Ana'ya teleferik geliyor
Sonraki Haber Asansör keyfine 3 günlük mola

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?