ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nin Ramazan programı hazır...

Karşıyaka Belediyesi'nin Ramazan programı hazır...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nin Ramazan programı hazır...

Yıl boyunca sosyal ve kültürel etkinliklerle Karşıyakalıları buluşturan Karşıyaka Belediyesi, Ramazan Ayı'nda da bomba gibi bir program hazırladı. Ay boyunca, tüm mahallelerde gerçekleşecek Geleneksel Ramazan Eğlenceleri'nin yanı sıra, Başkan Akpınar'ın da katılacağı iftar ve sahur programları, Ramazan Ayını renklendirecek.

Karşıyaka Belediyesi tarafından Ramazan Eğlenceleri için hazırlanan 'mobil eğlence' aracı, ay boyunca 16 farklı mahallede Karşıyakalılara doyumsuz gösteriler sunacak. İllüzyon gösterisi, orta oyun, Nasrettin Hoca hikayeleri, Hacivat- Karagöz ve Davullu Manici'den oluşan gösteri grubu Ramazan Gecelerini şenlendirecek.

Girne Kültür Park içinde, Karşıyaka Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile her gün bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek. Ayrıca her gün 2 bin ailenin evine iftar yemeği gönderilecek. Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de yaklaşık 1000 dar gelirli aileye gıda paketi dağıtacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da farklı mahallelerdeki iftar ve sahur programlarında Karşıyakalılarla birlikte olacak.

Ramazan ayında camilerdeki yoğunluk nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de özel önlem aldı. İlçedeki tüm camilerin çevrelerine ayrı ayrı girecek olan ekipler genel temizliklerini yapacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çinli yetkililer enerji yatırımları için İzmir’de
Sonraki Haber Karşıyaka'da 5.kattan düşen kadın öldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?