ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA BELEDİYESİ ÖRNEKKÖY'DE STAT İÇİN START VERDİ

KARŞIYAKA BELEDİYESİ ÖRNEKKÖY'DE STAT İÇİN START VERDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA BELEDİYESİ ÖRNEKKÖY'DE STAT İÇİN START VERDİ

Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın Yalı'da mevcut olan Karşıyaka Stadı'nın bulunduğu alana inşa etmeyi planladığı yeni stat ve tesislere karşı çıkan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy'de Belediye Şantiye Binası yanındaki alanda yapılacak stat için harekete geçti.

40 bin metrekare alana inşa edileceği ve UEFA standartlarında olacağı açıklanan 16 bin seyirci kapasiteli yeni stadın proje çalışmalarının başladığı, tesisin üstünün açılır, kapanır şekilde dizayn edileceği bildirildi. Karşıyaka Kulübü'ne gelir getirecek mağazaların da yer alacağı tesiste 3000 araçlık otopark ve kapalı yüzme havuzu bulunacağı açıklandı. Başkan Akpınar'ın projenin detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağı, stadın isminin henüz netleşmediği, bu konuda sponsorluk görüşmelerinin yapılacağı öğrenildi.
Örnekköy'deki arazinin mülkiyetinin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde olduğunu belirten Başkan Akpınar, "Tesisin tamamlanmasının ardından, 2005'teki Dünye Üniversite Oyunları için yapılan tenis kortları, spor salonları, yüzme havuzları ve Yamanlar Gençlik Merkezi ile birlikte Karşıyaka İzmir'in en önemli spor merkezi haline gelecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İŞTE APPLE iWATCH
Sonraki Haber ENGİN ALTAN DÜZYATAN BERAAT ETTİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?