ANA SAYFA > MAGAZİN > ENGİN ALTAN DÜZYATAN BERAAT ETTİ

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BERAAT ETTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ENGİN ALTAN DÜZYATAN BERAAT ETTİ

Engin Altan Düzyatan kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak ve bulundurmak suçundan 2 yıla kadar hapisle yargılandığı davadan beraat etti.

Ünlülere uyuşturucu davası kapsamında uyuşturucu içmek ve bulundurmak suçundan kanında uyuşturucu tespit edilen oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın beraatına karar verildi.

Mahkeme, beraat gerekçesinde evinde ve üzerinde uyuşturucu madde bulunmayan ve yurtdışında safaride iken deneme amaçlı uyuşturucu kullandığını kabul eden Engin Altan Düzyatan’ın tahlil sonuçlarına bakarak beraat kararı verdiğini açıkladı.

İstanbul 27.Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada hâkim karşısına çıkan oyuncu Engin Altan Düzyatan savunmasında 2 evi, bir arsası ve bir arabası olup aylık 30 bin lira geliri olduğunu anlattı. Engin Altan Düzyatan’ı, mahkemede avukat ağabeyi Alpay Selim Düzyatan temsil etti. Düzyatan savunmasında, “Yapılan aramada, işyerimde, araç veya evimde uyuşturucu madde bulunmadı. Daha evvel yurt dışında birkaç kez deneme amaçlı olarak uyuşturucu kullandım. Türkiye’de kullanmış değilim. Şu anda uyuşturucu kullanmıyorum. Yapılan tahlilde çıkan sonuç yurt dışında kullandığım uyuşturucu ile ilgisi olabilir. Afrika’da Safari’ye katılmıştım. Bu sırada bizi dolaştıran kişilerin uzattıkları sigarayı içmiştim, içinde uyuşturucu olduğunu tahmin etmiştim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA BELEDİYESİ ÖRNEKKÖY'DE STAT İÇİN START VERDİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE SPOR VE ULAŞIM MÜDÜRLERİ ATANDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?