ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Ayhan Akman'dan haber bekliyor...

Karşıyaka Ayhan Akman'dan haber bekliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Ayhan Akman'dan haber bekliyor...

Yusuf Şimşek'in ani istifası üzerine teknik direktör arayışına giren Karşıyaka, Ayhan Akman'a teklif götürdü. Akman düşünmek için süre istedi.

Karşıyaka Yönetim Kurulu, başkan Fatih Diniz'in telefonla konuştuğu Cihat Arslan ve yardımcıları Recep Umut ile Ülken Durak kendilerine önerilen teklifi kabul etmemesi üzerine roıtayıu Ayhan Akman'a çevirdi. Yöneticiler eski Galatasaraylı milli futbolcu Ayhan Akman ile görüştü. Akman prensipte "evet" demesine karşın, düşünmek için bu akşama kadar süre istedi ve "Cevabımı bildireceğim" dedi.
Beşiktaş ve Galatasaray’da forma giyen, Galatasaray ve Kayseri Erciyes’te yardımcı antrenörlük yapan Ayhan Akman'dan cevap bekleyen Karşıyaka Yönetimi B Planı da hazırladı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak Tüneli'nden Mayıs'ta araç geçişi başlayacak
Sonraki Haber Ayhan Akman Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?