ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka AG, Salihli'den vazgeçen libero Derya'yı aldı

Karşıyaka AG, Salihli'den vazgeçen libero Derya'yı aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka AG, Salihli'den vazgeçen libero Derya'yı aldı

Karşıyaka AG Bayan Voleybol takımına yeni bir taklviye daha. Kaf Kaf, geçen sezon Fenerbahçe Grundig'de forma giyen libero Derya Çayırgan'ı transfer etti.

Sezon başında Salihli Belediyespor'la anlaştıktan sonra yollarını ayıran 27 yaşındaki Derya, Karşıyaka AG ile antrenmanlara başladı. Antrenör Alper Erdoğuş, "Liberoda Sevinç'e yardımcı arıyorduk. Derya'nın Salihli Belediyespor ile problem yaşadığını öğrenince devreye girip anlaşma sağladık. Eksik bölge görürsek takviye sürebilir" dedi.
Bolu'da düzenlenen Köroğlu Voleybol Turnuvası'nda Beşiktaş'a 3-0, Bolu Belediyespor'a 3-1 yenilip, Partizani Tiran'ı 3-1 mağlup eden, İstanbul'daki Martı Golden Cup'ta  Sarıyer ve İlbank'a 3-1'lik skorlarla kaybeden takımının ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olacağını söyleyen anhtrenör Erdoğuş, "Hazırlık maçlarının skorları kimseyi yanıltmasın. Bu maçlarda sürekli oyuncu deniyoruz. Yoğun bir antrenman programı uyguluyoruz. Ligin havası başka olacak" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuncel Kurtiz, Edremit'te anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Yamanlar'a kurulacak çöplük mahkemeye taşındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?