ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka AG "Kazasız belasız sezon" için kurban kesti...

Karşıyaka AG "Kazasız belasız sezon" için kurban kesti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka AG

Türkiye Bayankar Voleybol 2. Liginde şampiyonluk mücadelesi yapmaya hazırlanan Karşıyaka Asrın Grup bayan voleybol takımı Karşıyaka Spor Salonu’nda yeni sezonda şansızlık yaşamaması için kurban kesti.

Karşıyaka Asrın Grup Voleybol Şube Başkanı Ali Talak, Karşıyaka Spor Kulübü Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Güner, Voleybol Şube Antrenörü Gökhan Sezal, A Takım oyuncuları ve yeşil kırmızılı taraftarların katıldığı kurban kesme töreninden sonra kesilen kurbandan akan kan, tek tek voleybol A takımı oyuncalarına ve Başkan Ali Talak’ın alnına sürüldü. Yeni sezonun kazasız, belasız ve sakatlıktan uzak bir dönem olmasını dileyen Karşıyaka Asrın Grup Voleybol Şube Başkanı Ali Talak, yeni sezonda bir üst lige çıkmak istediklerini ifade eden konuşmasın da taraftarlardan destek istedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Passolig ve Şanlıurfa maç biletleri KSK’den…
Sonraki Haber Cumhurbaşkanlığı ziyareti karşılığı: 2 Milyon TL…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?