ANA SAYFA > SPOR > Cumhurbaşkanlığı ziyareti karşılığı: 2 Milyon TL…

Cumhurbaşkanlığı ziyareti karşılığı: 2 Milyon TL…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhurbaşkanlığı ziyareti karşılığı: 2 Milyon TL…

Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, şampiyonluk kupasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürmenin ödülünü Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 2 milyon TL olarak aldı…

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yönetim, antrenör Ufuk Sarıca ve sporcuların şampiyonluk kupasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı ziyarette müjdesini verdiği ödül, İzmir Valiliği kanalıyla kulübe ödendi. Karşıyaka futbol takımının da Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto'nun sırt reklamını formasında taşıyacağı bildirildi.
Pınar Karşıyaka, Cumhurbaşkanlığı ziyaretinde yeni salon, Euroleague'de ulaşım sponsorluğu ve Halkapınar Spor Salonu'nun Avrupa maçlarında kulübe tahsisi sözünü de almıştı. Kulüp, Büyükşehir Belediyesi'nden 500, Karşıyaka Belediyesi'nden ise 200 bin TL ödül alacak.
Ziyaret büyük eleştiri almış ve kafilede yer alanlar yüzünden de camiada büyük gürültü kopmuştu...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG "Kazasız belasız sezon" için kurban kesti...
Sonraki Haber Başkan Akpınar’dan Türetken’e geçmiş olsun ziyareti…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?