ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka ADD'den 8 Mart açıklaması

Karşıyaka ADD'den 8 Mart açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ADD'den 8 Mart açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karşıyaka Şubesi üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Karşıyaka çarşıda yapılan açıklamada cumhuriyet ve değerlerine vurgu yapılırken AK Parti iktidarı da sert bir dille eleştirildi. Her alanda gericiklikle savaşacaklarının altını çizen ADD üyeleri, "Gericiliğin başladığı yerde,Cumhuriyet değerlerimizi kaybetmeyi, Cumhuriyet'i kaybettikçede kadınlarımızı kaybetmeyi sürdürüyoruz. Diyanetin fetvalarıdır Canselleri öldüren. Kaybettiğimiz canların katilleri;“gece o saatte dışarıda ne işivardı” diyenlerdir. Kadınlarımızın kahkahasından tahrik olan, babanın kız evladına şehvet  duymasını normal karşılayan zihniyettir Cumhuriyetimize saldıranlar" diyerek ülkemizde yaşanan kadın cinayetlerine ve kadına şiddet olaylarına tepki gösterdiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversiteleri 8 Mart için buluştu
Sonraki Haber Bilinçsiz diyet saçları döküyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?