ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka ADD Anıtkabir'de...

Karşıyaka ADD Anıtkabir'de...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ADD Anıtkabir'de...

Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi 10 Kasımda Anıtkabir'de Atamızın huzurundaydı.

"Anamızıda aldık geldik" yazılı pankartlı otobüsle Ankara' ya giden şube üyeleri Atamızın ebediyete intikal edişinin 77. yılında  saat 9  u 5 geçe O'nun manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Atatürk mozelesini ziyaret eden üyeler Atamıza saygılarını sundu.

Anıtkabirde tüm ADD Şubeleriyle biraraya gelen Karşıyakalı Atatürkçüler, "Atamızı ebediyete uğurladığımız bu duygu dolu günde bizde Karşıyakalılar olarak Anıtkabirde onun manevi huzurunda bulunmak istedik. Atamızı bir kez daha şükran ve saygıyla yad ediyoruz. Onun bize gösterdiği doğrultuda çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürüyoruz. O hiçbir zaman ölmedi hepimizin kalbinde yaşıyor..Tüm İzmirlileri ve Karşıyakalıları Atatürkçü Düşünce Derneği çatısı altında birlikte çalışmaya davet ediyoruz"dedi

Bu arada bir grup şube üyeleride İzmir Cumhuriyet Meydanı ve Karşıyaka Kaymakamlık önünde düzenlenen törenlere katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Elektrik kesildi, esnaf kapıda kaldı
Sonraki Haber Karşıyaka-Göztepe Dostluğuna ''Prenses'' Gölgesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?